Profiel Vincent

Vincent Roeland

Een kleine introductie over mijzelf. Ik ben Vincent Roeland, 21 jaar oud en wonend in het dorp Rilland. Hieronder beschrijf ik ondermeer mijn hobby's, geschiedenis, opleiding en hoe ik mijn toekomst zie als ik ouder ben met een HBO diploma op zak. Heb je hier nou geen zin in, druk op de button hieronder om mijn LinkedIn profiel te bekijken, wat een stuk sneller is.

LinkedIn


Interesses van Vincent

Wat heb je vroeger gedaan?

Voordat ik uberhaupt begon met ICT zat ik op basisschool de Horizon in Rilland, waar ik woon. Ik heb mijn middelbare school afgerond op het Ostrealyceum in Goes waar ik de Mavo heb afgerond.Hierbij heb ik ook mijn eerste * Office certificaat behaald. Een tijd lang heb ik nagedacht om als informaticus bij het Ministerie van Defensie te gaan werken later.


Ministerie van Defensie

Tijdens de opleiding volgde ik naast de algemene militaire basis opleiding een extra ICT opleiding, wat de varieeren viel. Tijdens de ICT lessen zijn we hardwarematig begonnen hoe een computer vanaf de basis werkt. Naast de theorie werd er van ons verwacht dat op de kazerne alles in praktijk gedaan werkt. Echter kreeg ik door een blessure enorm veel last van mijn lies waarbij ik genoodzaakt was om te stoppen. Echter, mijn keuze om in de burgermaatschapij te werken als ICT-er sprak mij meer aan.

Ik kon hetzelfde jaar nog de nieuwe opleiding volgen op het RadiusCollegein Breda. Hier heb ik drie jaar lang systeembeheer gestudeerd, waar niet echt mijn interesse in lag binnen de IT. Na de studie met een cum laude afgerond te hebben ben ik voor een nieuwe uitdaging gegaan, het Avans.

Avans

De eerste opleiding als software developer verliep de eerste semester prima, totdat we begonnen met Java. Ik heb na mijn weten teveel focus op andere vakken genomen (SQL, PHP, CSS3, HTML5, MENDIX) waardoor ik achterliep met Java, wat erg complex was. Na gestopt te zijn op deze opleiding hoop ik met een frisse blik en goeie moed te beginnen op het HZ!


Hobby's / Vooropleiding


veva

Verbindgingsdienst Ministerie van Defensie Amersfoort. Functies waren voornamelijk, leren sateliet verbinding Werkzaamheden: 1 week in de maand stage lopen op de Prins Bernhard Kazerne.

Veva opleiding
Voetbal

Fanatiekeling in voetbal. Vanaf 2013 spelend voor Rillandia 1.

V.V Rillandia
Family

Tijd door brengen met familie op vakantie. Famile is belangrijk waarbij ik probeer vaak langs te gaan.

Family
Aniek

Vier jaar een relatie met Aniek Franssen waarbij we een geweldige tijd met elkaar doorbrengen. Aanwezig bij haar diploma uitreiking.

Vriendin
Vakantie

Ga graag op vakantie naar mooie landen waarbij het warm weer is en lekker relaxed.

Vakantie 2017 New York
Wordpress

Naast studie veel bezig om mezelf door te ontwikkelen op IT gebied. Wordpress is hier een voorbeeld van.

Wordpress CMS

Terug naar boven

Deze site is bedoel als een portfolio als onderdeel voor het beschrijven van de Hogeschool Zeeland

Alle rechten zijn voorbehouden